Koramic

Kapel ter Bede 121
8500 KORTRIJK
056/24 96 38

Koramic kleipannen, kwalitatieve dakbedekking en gevelbekleding voor zowel nieuwbouw als renovatie

Koramic, de dakpannendivisie van Wienerberger, is een toonaangevende Europese producent van kleidakpannen. De combinatie van ruim 125 jaar onafgebroken productie met een uitstekende technische vakkennis, verzekert dat al onze producten beantwoorden aan de hoogste kwaliteitsnormen en -vereisten.

Koramic brengt een uitzonderlijk ruim assortiment dakpannen op de markt . Dit gamma omvat maar liefst 24 verschillende modellen (o.a. Stormpan, Bellus, Vauban, Actua,…) in een 50-tal kleuruitvoeringen met de bijbehorende keramische en niet-keramische hulpstukken alsook Fleece onderdakfolies voor een perfecte dakafwerking.

Veel kandidaat bouwers of –verbouwers staan er niet bij stil. Een goede keuze maken van het dakbedekkingsmateriaal voor uw woning is cruciaal. Het gaat immers over het dak boven uw hoofd! Niet alleen is het dak een zeer belangrijke esthetische factor, het is bovendien van cruciaal belang voor de bescherming van uw woning tegen vaak barre weersomstandigheden.

Koramic kleipannen zijn ook geschikt als gevelbekleding voor nieuwe woningen of voor renovatieprojecten.

Maak kennis met ons uniek showroomconcept. Er is een showroom in Kortrijk en in Londerzeel.

In onze showrooms wordt een totale consultservice gegeven met betrekking tot gevel-, dak- en bestratingsproducten in combinatie met alle accessoires en bijhorende producten. Men kan er kiezen uit meer dan 600 gevelstenen, binnenmuurstenen, kleidakpannen en kleiklinkers. Uit onze stalenafdeling neemt men de favoriete stalen mee naar huis of kantoor.